Home Contact Sitemap

Biofidbek asocijacija Srbije

Biofeedback = Povratna informacija o biološkim signalima

Nebojsa Jovanovic
    Nebojsa Jovanovic

Polja primene

Biofidbek: Anksioznost, Antistres trening, Glavobolje, Inkontinencija, Autizam, Depresija, Fobije, Panika, P.M.S. Nesanice, Zamor, Bolesti zavisnosti, Opšti imunitet, Trening za vrhunsko postignuće, Ublažavanje efekata starenja...

Neurofidbek: Deficit pažnje, Problemi u učenju, ADD-ADHD, Hiperaktivnost, Impulsivnost, Autizam, Epilepsija, Tikovi, Mucanje, Touriettov sindrom...

Detaljnije o poljima primene

Biofidbek oprema

U našoj ponudi se nalazi oprema renomiranih svetskih proizvodjača.

Biofidbek oprema

Najnovije knjige

Klikom na fotografije knjiga možete dobiti detaljne izvode iz istih u PDF formatu.

Korisni linkovi

Psihoterapijski centar
Akademija uspeha
OLI centar

Biofidbek Asocijacija Srbije redovno održava različite vrste seminara za profesionalce i obične korisnike. Klikom na linkove možete pročitati detaljnije o seminarima ili preuzeti kompletan spisak aktuelnih seminara u PDF formatu.
Download   |  Detaljnije o aktuelnim seminarima

Biofidbek Asocijacija Srbije

Biofidbek Asocijacija Srbije je strukovno udruženje osnovano u cilju: promovisanja biofidbek i neurofidbek metoda savremene psihofiziologije, edukacije stručnjaka za primenu ove metode, organizovanja istraživanja vezanih za primenu metoda, organizovanja seminara, workšopova, i drugih oblika edukacije vezanih za biofidbek metod, izdavanja naučnih radova i drugih publikacija sa tematikom vezanom za metod, organizovanja aktivnosti u kojima se biofidbek metod primenjuje kao prevencija zdravstvenih problema, proučavanja mogućnosti aplikacije biofidbeka u zrdavstvu, obrazovanju i sportu, edukacije građana za samopomoć kroz primenu biofidbek metoda u kontroli sopstvenih psihofizioloških funkcija.

"Posle samo šest seansi i primene biofidbeka primetila sam značajna poboljšanja u rešavanju mog problema - nesanice ..." - Jelena S.


Predsednik - Nebojša Jovanović

Kontakt telefon: 063/1575-082 | jnebojsa@ikomline.net
 

Nebojša Jovanović, psiholog, psihoterapeut i pisac, više od dve decenije bavi se psihoterapeutskim radom kombinujući psihodinamski pristup, bioenergetiku i psihofiziološke metode biofidbek i neurofidbek.
Pored psihoterapijskog rada dugi niz godina bavi se psihologijom uspeha i treningom za vrhunsko postignuće u različitim oblastima: uspeh u ličnom razvoju, u poslu, biznisu, finansijama, emotivnim odnosima, braku, roditeljstvu, sportu, kreativnom izražavanju...
Objavio je: -Romane: "Biti jedno"-romansiranu psihoanalizu (Esoterija 1998, Beoknjiga 2001), "Susret" (Beoknjiga 2001). “Nečujna muzika postojanja”-ljubavno - naučni roman (Narodna Knjiga 2006)-Humorističko-psihoanalitičke eseje : “O zvocanju i ljubavi” (Beoknjiga 2002.) i “O zavođenju i ljubavi” (Beoknjiga 2003.), -Zbirke humorističke poezije: “Humor na mozgu” (Ošišani Jež 1998.) i “Kokice”(Plato 2000.) Ove dve zbirke objedinjene su u izdanju “Zbirka lekovitih gluposti” (Beoknjiga 2004), knjige iz oblasti popularne psihologije i dečje psihologije: “ADD/ADHD-Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece.” (Centar za Primenjenu Psihologiju 2006), i psihofiziologije: “Kako se naštimovati uz pomoć biofidbeka” (Centar za Primenjenu Psihologiju 2005.), Psihologija Uspeha - “Živeti ili Životariti” (Narodna Knjiga 2006.) Psihologijom uspeha bavi se u oblastima u kojima je i sam uspešan. Kao vlasnik i suvlasnik nekoliko privatnih kompanija koje se uspešno bave različitim delatnostima (trgovinom, organizacijom sportskih i drugih manifestacija, proizvodnjom...) spojio je znanja stečena ličnim iskustvom u bavljenju biznisom sa znanjima iz psihologije uspeha. Kao direktor kompanije koja je organizovala i učestvovala u organizaciji velikog broja međunarodnih sportskih takmičenja, dugogodišnji pretsednik vaterpolo kluba Beograd, osnivač Fonda za Razvoj Omladinskog Sporta “Vidra”, sa kompetencijom primenjuje psihologiju i psihofiziologiju uspeha u oblasti sporta. Osnivač je i pretsednik Biofidbek Ascocijacije Srbije-organizacije koja se bavi proučavanjem i primenom metoda savremene psiho-fiziologije biofidbeka i neurofidbeka. Nebojša Jovanović vodi brojna predavanja, seminare, radionice, edukacije iz različitih oblasti psihologije uspeha: motivacione seminare i predavanja, seminare o taktikama i strategijama uspeha u biznisu, sportu, finansijama, ličnom razvoju, emotivnim vezama, braku, roditeljstvu...Većinu ovih aktivnosti sprovodi sa svojom suprugom, ćerkom i saradnicima, preko organizacije čiji je suosnivač-Akademije Uspeha. Živi i radi u Beogradu.Sandra Jovanović

Kontakt telefon: 060 333 07 51 | jovanovicsandra@hotmail.com
 

Sandra JovanovicSandra Jovanović Đorđević, psiholog, O.L.I. psihološki savetnik, psihoterapeut, life coach i edukator, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, biofidbek i neurofidbek trener i akademski slikar, objavila je niz naučnih i stručnih radova; koautor je knjiga: ADD/ADHD - Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece (Centar za primenjenu psihologiju 2006, Beoknjiga 2009), Psihologija uspeha – živeti ili životariti (Narodna Knjiga 2006, Beoknjiga 2009), Sposobnost za ljubav i rad (Beoknjiga 2013). Sandra je realizator seminara „Deficit pažnje i hiperaktivnost dece“ i „Agresivnost dece i omladine“, akreditovanih kod Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U O.L.I. centru radi na iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava radionice: Telesna psihoterapija, Um-telo veštine, Kreativni razvoj dece, Ključevi emocionalnog razvoja. Kombinujući likovnu umetnost i psihoterapijska znanja, u saradnji sa Predragom Đorđevićem, razvila je nekoliko inovativnih projektivnih terapijskih tehnika. Autor je edukativnog programa „Trening emocionalnih kompetencija i upravljanje emocijama“ i osnivač „Stvaraonice – centra za kreativni razvoj dece“.
Klijenti:

 • Deca
 • Adolescenti
 • Roditelji
 • Odrasli
 • Parovi
 • Individualna terapija
 • Grupna terapija
Način rada:
 • O.L.I. psihodinamska psihoterapija
 • Biofidbek terapija
 • Neurofidbek
 • Psihoterapija projektivnim karticama
 • Art terapija
Zakažite tretman pozivom na broj telefona: 060 333 07 51 ili putem imejla: jovanovicsandra@hotmail.com


Predrag Đorđević

Kontakt telefon: 060/3325-284 i 060/3325-285 | predragpsiholog@gmail.com.
 

Predrag DjordjevicPredrag Đorđević je psiholog, O.L.I. psihoterapeut, trener životnih veština, biofidbek i neurofidbek terapeut i trener, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, asertivni trener i operativni trener u biciklizmu. Autor je većeg broja članaka objavljenih u domaćim časopisima iz oblasti psihologije, ekologije, zaštite životne sredine i ornitologije. Zaposlen je u O.L.I. centru kao predavač, učestvuje u iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava psihološke radionice (Ključevi emocionalnog razvoja, Telesna psihoterapija). Kombinujući likovnu umetnost i psihoterapijska znanja, u saradnji sa Sandrom Jovanović Đorđević razvio je nekoliko inovativnih projektivnih terapijskih tehnika. U svojoj psihološkoj praksi oslanja se na značajno iskustvo koje je stekao kao novinar, saradnik u nastavi razvojne i pedagoške psihologije na nekoliko fakulteta, marketinški i sportski radnik. Svoje znanje redovno ažurira kroz kontinuirano obrazovanje. Svoje psihoterapijsko znanje i iskustvo stavlja na raspolaganje svima koji žele da krenu u pravcu ličnog rasta i razvoja.
Klijenti:

 • Deca
 • Adolescenti
 • Roditelji
 • Odrasli
 • Parovi
 • Individualna terapija
 • Grupna terapija
Ako ste u potrazi za dodatnom podrškom i vođstvom kroz izazovne situacije ili ste odlučili da krenete u novom pravcu u životu i ostvarite svoje ciljeve, pozovite na brojeve telefona: 060 3325 284 i 060 3325 285 ili se obratite imejlom na adresu: predragpsiholog@gmail.com.